Μέντης Χαράλαμπος


Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Μέντης Χαράλαμπος (γεννηθείς το 1987 στον Πειραιά) είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στα οικονομικά του περιβάλλοντος και την διαχείριση φυσικών πόρων και τίτλο διπλωματικής εργασίας «Οικονομική μεγέθυνση και χρήση ενέργειας: Θεωρητική διερεύνηση και η εμπειρική ανάλυση για την Ελλάδα και την Γερμανία». Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης με θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Οικοσυστημικές Υπηρεσίες: Επιχειρησιακά Κριτήρια και Εφαρμογές στα Μεσογειακά Οικοσυστήματα». Τα κύρια ερευνητικά του πεδία εστιάζουν στα οικονομικά του περιβάλλοντος, την βιώσιμη διαχείριση θαλάσσιων οικοσυστημάτων, την αποτύπωση των αλληλεπιδράσεων ανάμεσα στα ανθρωπογενή και φυσικά συστήματα, την βιώσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική πολιτική. Είναι μέλος της Ερευνητικής Ομάδας Οικονομικών του Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 29, 17671, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: +30 210 92 48 887
e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.